Belgrade Beer Fest
15-19.08.2007.Belgrade Beer Fest
O FESTIVALU

Belgrade Beer Fest 2006 je u organizacionom, produkcionom i realizacionom smislu postavio referentni standard za slična dešavanja, u poređenju sa svim drugim manifestacijama otvorenog tipa.


Na Belgrade Beer Festu su oboreni svi rekordi:


  • 550.000 posetilaca
  • preko pola miliona litara popijenog piva
  • 30 brendova piva
  • 35 štandova
  • 45 muzičkih nastupa


Preporuka britanskog lista The Independent, kao i promocija po brojnim sajmovima turizma u Evropi, zaslužni su i za rekordnu posetu inostranih gostiju Beer Festu.

Ovogodišnje peto izdanje Belgrade Beer Festa ima intenciju da napravi još značajniji prodor na inostrano tržište, a podaci sa turističkih sajmova po evropskim metropolama govore da postoji izuzetno interesovanje za posetu festivalu.

Brojnim predviđenim novitetima napravićemo još veću i lepšu festivalsku atmosferu.

PROŠIRENJE FESTIVALSKOG PROSTORA

Uvek osluškujući želje i potrebe posetilaca, Beogradska Kulturna Mreža svake godine unapređuje festival. Za Beer Fest 2007 u planu su velike promene u sadržaju festivala.

Veliko zadovoljstvo rekordne posete na poslednjem Beer Festu nametnulo je i imperativ proširivanja samog festivalskog prostora.

Belgrade Beer Fest 2007 se proširuje i na prostor ka Vidin Kapiji, gde će se napraviti druga bina za muzičke nastupe, pod imenom BECK'SPERIENCE.

Time će se postići dvostruki efekat – ogromno povećanje muzičke ponude festivala, kao i stvaranje kapaciteta za još veći broj gostiju iz zemlje i inostranstva.

MEHANIZAM BESPLATNOG ULAZA I OVE GODINE

Uprkos sve većim zahtevima produkcije, ulaz na Beer Fest će i u petoj godini ostati besplatan.

Beogradska kulturna mreža čini maksimalne napore da zadrži mehanizam besplatnog ulaza, po kojem je festival postao poznat.

 

 

Belgrade Beer Fest, 15-19. avgust 2007.

20032004200520062007
Vesti
© beogradska kulturna mreža - music & more | designed & produced by MASSVision, powered by cMASS