Belgrade Beer Fest
15-19.08.2007.Belgrade Beer Fest
Kraljevski apartman

Na nagovor i uz podršku drugova iz Riblje Čorbe, krajem 1996. Zdravković i Lalović osnivaju bend koji će pokazati klincima šta je pravi Rock i nazivaju ga Kraljevski apartman. Kao gosti na turneji Riblje Čorbe sviraju veliki broj koncerata i shvataju da itekako ima publike željne pravog, poštenog i čvrstog zvuka. Beskrupuloznim rokerskim stavovima bend je stekao kultni status, ali lider i glavni kompozitor benda Zoran Zdravković shvata da je potencijal benda veći. Nažalost, tadašnji izdavač, kao i sadašnji, nije imao želje da bendu na adekvatan način pomogne u promociji i Zdravković odlučuje da potraži novu izdavačku kuću.

2000. godine, u produkciji Rock Express Records, izlazi drugi album Izgubljen u vremenu, koji postaje jedan od najtiražnijih albuma te sezone i do današnjih dana postiže fantastičan tiraž za domaće uslove. Snimljena su i tri spota koja su masovno puštana na TV stanicama (sem na TV Pinku). 

Brojni koncerti i pažnja medija cementiraju pozicije benda koji postaje predvodnik novog talasa YU hard 'n' heavy pokreta. Posredstvom brojnih internacionalnih kontakata album je distribuiran u dvadesetak zemalja, od Japana do Rusije i Meksika. Pozitivne recenzije se pojavljuju u mnogim evropskim časopisima i fanzinima, a bend daje intervjue i za nekoliko prestižnih čeških, slovačkih i poljskih časopisa.

www.kraljevski-apartman.com

20032004200520062007
Vesti
© beogradska kulturna mreža - music & more | designed & produced by MASSVision, powered by cMASS